(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Мазкур тезисда иқтисодиётни барқарорлигини таъминлаш, иқлим ўзгаришини олдини олиш, инклюзив иқтисодий ўсишни таъминлаш мақсадида яшил иқтисодиётга ўтиш, экологик мақсадларга эришиш учун бюджет ва фискал сиёсати воситаларидан фойдаланиш ва Ўзбекистонда яшил бюджетлаштириш амалиётига ўтиш масалалари, яшил бюджетлаштиришнинг афзалликлари, ушбу амалиётга ўтиш даврида мавжуд бўлган масалалар ёритиб берилган.