(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu tezisda yashil iqtisodiyotni rivojlantirishning dolzarbligi, bugungi hayotimizda uning qay darajada muhimligi hamda yashil iqtisodiyotni tushuntirishdagi ilmiy qarashlar tahlil qilingan. Shu bilan bir qatorda yashil iqtisodiyotni rivojlantirishning moliyaviy masalalariga va yuzaga kelishi mumkin boʻlgan muammolarga e’tibor qaratilib ularga yechim taklif qilingan.