(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi kunda yashil investitsiyalar ekogiyani ifloslanishni nazorat qilish va atrof-muhit sifatini yaxshilashda muhim moliyaviy resurs boʻlib hisoblanadi. Ushbu maqolada koroxonlarning yashil loyihalarini yashil investitsiyalar orqali moliyalashtirishtirish ahamiyati oʻrganilgan.