(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Yashil moliya ifloslanishga qarshi kurashga turtki berishi va iqtisodiyotning yashil oʻzgarishini amalga oshirishga yordam beradigan mexanizm hisoblanadi. Ushbu maqolada yashil moliyaning iqtisodiy rivojlanishga va yashil loyihalarni moliyalashtirishga ta’siri oʻrganilgan, shuningdek yashil moliyani rivojlantirish korxonalarning investitsiya faoliyat koʻlamini kengaytirishga yordam berishi boʻyicha fikr-mulohazalar bildirilgan.