(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Мазкур мақола молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлари ва аудитнинг халқаро стандартларини Ўзбекистон амалиётига жорий этиш масалаларига бағишланган бўлиб, мазкур стандартларнинг мазмуни, аҳамияти, уларни амалиётда қўллаш имкониятлари, уларни амалиётга жорий этиш муаммолари ва уларни қўлланилмаслиги оқибатлари баён этилган.