(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy tezisda aksiyadorlik jamiyatlarida moliyaviy risklarni boshqarishning maqsadi, zarurati va ahamiyati yoritilgan. Moliyaviy risklarni boshqarishning xalqaro standartlariga muvofiq vazifalar algoritmi va uslubiy yondashuvlarning ilmiy jihatlari bayon etilgan. Aksiyadorik jamiyatlarida moliyaviy risklarni boshqarish mexanizmini takomillashtirishga doir ilmiy xulosalar keltirilgan.