(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda iste’molchi tanlovi nazariyasi, iste’molchilarning mahsulotlarni tanlash va ularning faol ishlashini tashkil etishda qo'llaniladigan nazariyalardan iboratdir. Bu nazariya, iste’molchilar va ularning xohishlariga qarab, mahsulotlarni ideal tanlov va foydalanish jarayonini tashkil etish uchun ilmiy asoslangan va jarayonni optimallashtirishga yordam beradi.