(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Мақолада мамлакатимиз иқтисодиётида, миллий қимматли қоғозлар бозорида алоҳида ўринга эга бўлган давлат иштирокидаги акциядорлик жамиятларида дивиденд сиёсати билан боғлиқ муносабатларнинг тутган ўрни ҳақида сўз юритилади.