(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy tezisda aksiyadorlik jamiyatlari kapitalining iqtisodiy mazmuni va ahamiyati yoritilgan. Kapitaldan samarali foydalanish orqali moliyaviy barqarorlikni ta’minlash imkoniyatlari va moliyaviy menejment tizimida kapitalni samarali boshqarishning iqtisodiy ahamiyati bayon etilgan. Shuningdek, aksiyadorlik jamiyatlarida kapitaldan samarali foydalanishga doir doir ilmiy xulosalar keltirilgan.