(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлари жаҳон мамлакатларида кенг қўлланилиб, инвестицион жозибадорликни оширишда муҳим аҳамият касб этади. Мазкур тадқиқотда молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартларини биринчи марта қўллашда ҳисоб сиёсатини тузиш хусусиятлари очиб берилган.