(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy tezisda aksiyadorlik jamiyatlarida moliyaviy risklarni boshqarishning zarurati va ahamiyati bayon etilgan. Shuningdek, moliyaviy risklarni boshqarishda muhim ahamiyat kasb etuvchi moliyaviy risklarni axborot ta’minoti va uning asosiy ko‘rsatkichlari keltirilgan. Moliyaviy risklarni baholash amaliyotini istiqbolda rivojlantirish orqali moliyaviy barqarorlikni ta’minlashga doir ilmiy xulosalar yoritilgan.