(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada O‘rta O‘siyo jadidlari yetakchisi deb tan olingan Mahmudxo‘ja Behbudiy uy-muzeyida tashkil qilingan ekspozitsiyalarda namoyish etilayotgan eksponatlar va ulug‘ ma’rifatparvarning ilmiy merosi haqida fikr yuritilgan. Xususan, muallif tomonidan Samarqandda jadidchilik harakati namoyandalarining ma’rifiy, siyosiy va ijtimoiy faoliyati tahlil qilingan.