(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: O‘zbekistonda raqobat madaniyatini rivojlantirishning ma’naviy-ma’rifiy asoslarini belgilash, milliy taraqqiyot va iqtisodiy farovonlikka xizmat qiluvchi oqilona raqobat madaniyatini shakllantiruvchi usul va vositalarni ishlab chiqish va bu vositalarning ta’sir doirasini kengaytirish muhim amaliy ahamiyat kasb etadi.