(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Temuriylar davrida davlat tizimini mustahkamlash va uni boshqarishdagi tartib-intizom, qonunchilikni kengaytirishga imkoniyat yaratish, mamlakat himoyasini ta'minlash yo‘lida qo‘shinning qudratini oshirish kabi masalalar asoslab beriladi. Shuningdek Amir Temurning siyosiy qarashlari o‘z davri ma'naviyati va davlat boshqaruvi ijtimoiy-falsafiy tahlil etiladi.