(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Makolada jamiyatimizda milliy yuksalish, ma’naviyat yangicha dunyoqarashni shakllantirish, xalqimizda yuksak insoniy fazilatlarni kamol toptirish, buyuk ajdodlar an’anasini davom ettirishda ma’naviy-ma’rifiy islohotlarning ahamiyati tahlil etilgan.