(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada globallashuv davrida yoshlar ma’naviy kamolotini ta’minlashning ijtimoiy va ma’rifiy xususiyatlari, yoshlarimizni globallashuvning murakkab sharoitida jamiyatdagi ma’naviy tarbiya jarayonlaridagi hatti-harakatlarini ta’minlash borasida ilmiy fiklar yoritilgan.