(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolamizda ommaviy madaniyatning harakatga keltiruvchi kuchi hamda vujudga keltiruvchi mafkuraviy negizi ochib berilgan. Shuningdek, uning yoshlar ongiga tasiri tahlil qilingan.