(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada bolalar sportini rivojlantirish va yuksak mahoratli kadrlar tayyorlashda jismoniy madaniyat va sport mutaxassislarining alohida o‘rni, murabbiy sport mashg‘uloti va musobaqasi jarayonida bolalar oldiga sport bilan bog‘liq bo‘lgan muammoli masalalarni qo‘yish va bu muammolarni еchishda har bir bolaning o‘zini mustaqil izlanishiga odatlantirish, natijada sportchi sport sohasida yuqori ko‘rsatgichlarga erishish kabilar haqida fikr mulohazalar, tavsiyalar keltirilgan