(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “mediata’lim” va “mediamadaniyat” tushunchalarini o‘rganishda xorijlik olimlar qarashlari asosida yondoshiladi, shuningdek, ushbu tushunchalarning o‘zaro bog‘liqligi muhokama qilinadi. Maqolada mediata’lim natijalarini aks ettiruvchi mediamadaniyat darajasi turli yondashuvlar yuzasidan atroflicha ko‘rib chiqiladi.