(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada zamonaviy axborot va kommunikatsiya vositalari, jumladam, internet tarmog‘idagi malumotlarning yoshlar ongiga manfiy tasirini oldini olish va ularning axborot oqimiga qarshi immunitetini shakllantirish borasida malumotlar va ilmiy xulosalar berilgan.