(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada O‘zbekiston jamiyati etnik, til va diniy jihatdan madaniy xilma-xillik bilan ajralib turishi, O‘zbekiston jamiyati hududida yashovchi etnik guruhlar birlashib, o‘zlarini O‘zbekistonliklar sifatida ko‘rsatishida bag‘rikenglik kategoriyasini ahamiyati yoritib berilgan.