(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada shaxs tarbiyasida idealining pedagogik, aksiologik va falsafiy muammolari to‘g‘risida fikr yuritilgan bo‘lib, pedagogika sohasidagi shaxs tarbiyasi masalasiga yangicha innovatsion yondashuvlar, xulosalar berilgan.