(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ilmiy maqolada Yangi O‘zbekistonni barpo etishda yoshlarga falsafiy bilim berishning o‘rni va ahamiyati,ularni ommalashtirishning zamonaviy shakllari haqida fikrlar bildirilib, falsafiy fanlarni ta’lim muassasalarida o‘qitish masalasi yangicha tasnif qilingan holda ularning obyekti va predmeti aniqlab,amaliyotga joriy qilish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.