(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy qadriyatlarning yoshlar tarbiyasidagi o‘rni hamda turli mafkuraviy tahdidlarga nisbatan immunitetini shakllantirishning asosiy mezon ekanligi tahlil etilgan. Shuningdek, bugungi kunda yot g‘oya va mafkuralarga nisbatan qarshi tura olish, uning ta’siriga tushib qolmaslik, uning o‘rniga ekvevalent sifatida boshqa bir g‘oyalarni olish orqali qarshi turish kabi fikrlarga to‘xtalib o‘tilgan.