(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada ichki ishlar xodimlarida divergent-kreativ tafakkurni shakllantirishda ta’limning ahamiyati falsafiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim jarayonida ichki ishlar xodimlarining divergent-kreativ tafakkurni shakllantirish mexanizmlari tasniflab berilgan.