(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: maqolamizda yangi O‘zbekistonda axborot komunikatsiyalar sohasidagi o‘zgarishlar, axborot olishdagi erkinlik masalasi, OAVning davlat tomonidan nazoratga olish sabablari to‘g‘risida fikr yuritiladi. Shuningdek, demokratik fuqarolik jamiyati qurishda axborot ekinligi atroflicha tahlil qilingan.