(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim texnologiyasi mazmuni qisqacha ifodalangan. Taqdqiqotchi olimlarning talaba shaxsiga yo‘naltirilgan yondashuv nazariyalaridan tahlillar keltirilgan. Tadqiqotning mazmuni talaba shaxsini rivojlantirish asosida ularda kreativ g‘oyalarni ilgari surish imkoniyatlarini yaratish masalalari muhokama qilingan.