(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Bu maqolada boshlang‘ich ta’lim darslarini samarali tashkil qilishda axborot texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati va o‘quvchilarning og‘zaki va yozma nutqini rivojlantirishdagi o‘rni xususida fikrlar berilgan. Kompyuterdan foydalanish boshlang‘ich ta’limning yangi sifatini ta’minlamaydi, bu o‘quv jarayonini axborotlashtirishga qaratilgan. Ta’lim jarayonida AKTdan keng foydalanish bugungi zamonaviy ta’limning muhim omili xisoblanadi.