(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada virtual olamda ta’lim olish, uning imkoniyatlari, ijobiy va salbiy tomonlari tahlil qilingan. Shuningdek virtual borliqda ta’limni optimallashtirish bo‘yicha takliflar berilgan.