(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada hayotimizga texnologiyalarning kirib kelishi, mobil aloqa vositalar inson hayotiga qay darajada ta’sir qilayotgani, milliy mentalitetimizga salbiy ta’siri, aynan shu texnologiyalarning ba’zilaridan ko‘p foydalanish insonlarda turli xildagi o‘sma kasalligi, irsiy kasallik va boshqa kasalliklarni keltirib chiqarishi haqida ma’lumotlar yoritib berilgan.