(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada raqamlashtirishning inson muammosi va gumanizmga ta’siri masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, raqamlashgan jamiyatda inson muammosiga ta’sir etuvchi omillar tasniflab berilgan.