(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: мақолада жиноий-ҳуқуқий ҳодисаларни билишда объектив қонуниятларга оид методологик билимларга зарурият, методологик билимларни тарих, жумладан, ҳуқуқни диалектик маданий тушунишга асосланган ижтимоий ва ҳуқуқий – фалсафий билимлар билан бойитишга бўлган эҳтиёж масалалари бўйича тегишли фикрлар берилган.