(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Мақолада Ўзбекистонда имконияти чекланган ўсмирларнинг эмоциал зўриқишининг олдини олишда инклюзив таълимнинг тутган ўрни ва аҳамияти масалалари таҳлил қилинган. Давлат сиёсатида ушбу масалага муносабат масалалари кўриб ўтилган. Калит сўзлар: Инклюзив таълим, имконияти чекланган ўсмирлар, эмоционал зўриқиш, ижтимоий сиёсат, психологик тарбия