(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini ertak masalalar orqali matematik bilim va ko‘nikmalarni shakllantirish hamda bu bilimlarni kundalik hayotda muvaffaqiyatli qo‘llashga o‘rgatish, matematik ertaklarning bolalar hayotidagi ahamiyati, bunday ertaklardan qo‘llaniladigan darslarni tashkil qilishda nimalarga e’tibor berish kerakligi haqida so‘z boradi.