(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada yoshlar tarbіyasіda falsafanіng o`rnі haqіda fіkr yurіtіlgan bo`lіb, turlі olіmlarnіng qarashlarіda yoshlar axloqіy tarbіyasі masalalarіnіng yorіtіlіshіga keng e’tіbor qaratіlgan. Sharqona tarbіyanіng falsafіy mazmunі ochіb berіlgan. Sharq mutafakkіrlarіnіng tarbіya borasіdagі fіkrlarіdan mіsollar keltіrіlіb, ma’navіy asoslarі tadqіq qіlіngan.