(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada bugungi globallashgan davrda kosmopolitizmni ma’naviy-axloqiy va ijtimoiy-falsafiy tushuncha sifatidagi destruktiv oqibatlari, uning arxitektonikasidagi komponentlari, uning mazmun-mohiyati, uni yoshlar dunyoqarishida aks etishi ilmiy-falsafiy tahlil qilingan.