(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada kompetensiyaga asoslangan yondashuvning nazariy va uslubiy asoslari, uning ahamiyati va transport muhandislarini tayyorlashda qo‘llanilishi tahlil qilingan. Shuningdek, transport muhandislarini kompetensiyaga asoslangan holda tayyorlash usullar va texnologiyalari, tamoyillari ni joriy etish orqali bo‘lajak transport muhandislarni tayyorlash sifatini rivojlantirishga va ularning mehnat bozoridagi muvaffaqiyatiga ahamiyati keltirilgan.