(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Maqolada, mutolaa ta’lim jarayonining poydevori sifatida talqin qilinib, ajdodlardan avlodlarga o‘tib kelayotgan ma’naviy qadriyatlar negizida yosh avlodning ongu tafakkuriga singib borishi yoritib berilgan. Ta’limda bilim berish bilan birga yosh avlod ma’naviy, axloqiy tarbiyasini shakllantirib borishi tahlil qilinadi.