(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Мазкур мақолада сӯз таълим жараёнида лекциянинг ӯрни масаласи таҳлил қилинган. Шунингдек таълимнинг лекция методи, унинг аҳамияти ва самарадорлигини ошириш бир қатор дидактик имкониятлари кӯрсатилган.