(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada O‘zbekistonda madaniy turizmining rivojlanishi va uning mamlakat xalqaro imidji yuksalishiga ko‘rsatgan ta’siri masalalari tahlil qilingan. Tarixiy-madaniy turizmning madaniy turizm tarkibida tutgan o‘rni va ahamiyati masalalari ko‘rib o‘tilgan.