(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’limda akademik nutqning o‘ziga xos xususiyatlariga e’tibor qaratilgan. Akademik nutq usullari tahlil etilgan hamda oliy o‘quv yurtlarida akademik savodxonlikni shakllantirishning ahamiyati ta’kidlab o‘tilgan.