(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ta’lim har bir davlatni taraqqiyot sari еtaklovchi kuch bo‘lib, uning rivojlanishida metodologik asoslar bevosita mezon sifatida xizmat qiladi. Yangi O‘zbekistonning falsafiy fanlari ham bu jarayonda ta’limning barcha bug‘inlarida amalga oshirilayotgan islohotlardan samarali foydalanish, uning zamonaviy usullarini foydalanishni nazariy jihatdan tadqiq etishni dolzarbligini ko‘rsatdi. Falsafiy fanlar rivojida ta’lim texnologiyalardan samarali foydalanish bugungi kunda jamiyatda falsafiy tafakkurning rivojlanishiga olib keladi.