(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamizda, Finlandiya ta’lim tizimini integratiya qilishdagi muammolar hamda ularning qisqacha tahliliga bag‘ichlangan. Bu o‘rinda, Yangi O‘zbekiston yoxud Uchunchi Renessans da amalga oshirilayotgan ta’lim sohasidagi tub islohotlar o‘rin olgan. Shuningdek, quyida ushbu mavzu yuzasidan tahlillarga tayangan holda xulosalar berilgan.