(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolamizda Finlandiya ta’lim tizimining o‘ziga xos jihatlari haqida so‘z yuritilgan. Aynan qanday omillar tufayli Finlandiya dunyoning eng еtakchi ta’lim tizimiga ega bo‘lganligiga alohida urg‘u berilgan.