(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu tezisda O‘zbekiston-Finlandiya ta’limining umumnazariy va amaliy masalalari yoritilgan bo‘lib unda asosan ta’lim jarayonidagi tafoutlar bilan solishtirgan holda ta’lim jarayonidagi muammolar va ularning еchimlari bayon etilgan.