(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston-Finlandiya pedagogika institutida hozirgi kunda Finlandiya institutlari bilan jismoniy tarbiya va sport aloqalari kun sayin rivojlanib bormoqda, kelajakda sport turlari to‘g‘risida o‘rtoqlik uchrashuvlari o‘tkazib o‘z mahoratini namoyish qiladilar, institut, Finlandiya jismoniy tarbiya va sportni rivojlantirish hamkorligi masalalari haqida fikr mulohazalar keltirilgan.