(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz tabiryaning hayotga tadbiq etishni, qanchalik ahamiyatga egaliga haqida tushuncha berib o’tamiz. Tarbiya tushunchasi insonning shaxsiyatini shakillantirishidagi o’rni haqida bilimga ega bo’lsiz. Inson tarbiyasi o’z kelajagini yaratib beradi.