(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada oʻquvchilar salohiyatini yuksaltirish,sohadagi atamalar,qoidalarni tez va oson eslab qolish uchun oʻqituvchilar ya'ni biz tomonimizdan qilishimiz kerak boʻladigan yondashuvlar,innovatsion texnologiya vapedtexnologiyalarni yoritib beramiz, o‘quvchilarning nutqiy kompetensiyalarni rivojlantirishda hamkorlikda ishlash, qo‘llanilish ahamiyati, metodning taxlili natijasida o‘quvchilarda erkin fikrlash va mas’uliyatlikni oshirish to‘g‘risida fikr yuritamiz.