(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini o’qitishda zamonaviy innavatsion metodlardan foydalanish va ularning turlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, ularning bugungi kundagi ahamiyati haqida so’z borgan.