(untitled) (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu dars ishlanmada 2-sinf o‘quvchilariga jismoniy tarbiya fanidan “Gimnastika. Nazariy. Sport va salomatlik. Amaliy. Saf mashqlari, gimnastik o‘rindiq ustida bir oyoqda turib qo‘llarni yonga uzatib muvozanatni saqlash” mavzusini o‘qitish texnologiyasi ko‘rsatib berilgan.